Daysi Familie App

Daysi Familie App, er skabt udfra et ønske om at gøre hverdagens planlægning af aktiviteter og begivenheder nemt, ukompliceret og digitalt – for familier, dele-familier og travle par.

Kontaktinformation

Daysi er udviklet af personer med mange års erfaring i at arbejde med kalendere, som selv har en travl hverdag hvor arbejde, familie og fritidsaktiviteter skal planlægges og overblikket skal bevares på en nem og overskuelig måde.

Få hurtig hjælp med disse korte video vejledninger

Sådan opretter du Familiemedlemmer

En kort vejledning der gennemgår hvordan du opretter et nyt Familiemedlem i Jeres Daysi Familie.

Sådan ændre du billede for et Familiemedlem

Det billede der findes for familiemedlemmet kan ændres enten ved at tage et nye billede eller ved at bruge et billede der findes på telefonen i forvejen. 

Generel opsætning af App’en

Der findes en række parametrer som kan ændres ift. hvordan I som familie ønsker at bruge Familie App’en. Bl.a. kan farver på familieopgaver ændres og de helligdage som indlæses i kalenderen kan også ændres.

Oprettelse af en ny Aftale

Oprettelse af aftaler er naturligvis en af kerne funktionerne i App’en og i denne video gennegår vi kort hvordan du opretter en ny aftale.

Sådan opretter du Jeres Familie i Daysi Familie App. 

Kort gennemgang af hvorledes du opretter Jeres Familie Daysi App’en og samtidig opretter det første Familiemedlem som bliver administrator for Familie App’en.