Om os

Home Om os

vores kompetencer......

Vi hjælper virksomheder med at digitalisere deres forretning

Det kan nogle gange være en fordel at have en sparringspartner på sidelinjen når man skal igang med et digitaliseringsprojekt.

Vi arbejder som din sparringspartner, rådgiver, projektleder & projektdeltager i Jeres projekt og støtter jer med vores kompetencer, erfaring og ressourcer – både før, under og efter projektet er gennemført. 

Vores fokus er naturligvis, at vi i fællesskab får en success i projektet og at de krav og ønsker I har til den nye løsning også bliver opfyldt.  

Digitaliseringsekspert

Bo K. Larsen

Bo har de sidste 25 år arbejde i IT-branchen – både internt i en række virksomheder i roller som CIO, Head of IT, Projektleder og konsulent og for en række IT-leverandører.

ERP/WMS

Bo har været projektleder for implementering af ERP/WMS systemer og bl.a. implementeret ny IT strategi & ERP/WMS & BI løsning hos danmarks 2.største Apoteksgrossist TMJ A/S

E-handel

de sidste 5 år har Bo arbejdet med implementering af E-handelssystemer og også selv drevet en række forskellige B2C Webshops. De sidste 3 år har Bo haft ansvar for etablering og udvikling af Litium i Danmark

Strategi

I en række forskellige ansættelsesforhold har Bo udarbejdet og implementeret ny IT-strategi bl.a. med fokus på implementering af standard systemer med en Best-Of-Breed arkitektur.

Projektleder/Konsulent

I forbindelse med implementering af forskellige IT-systemer har Bo haft rollen både som Projektleder og Konsulent og har en meget bred erfaring med en lang række forskellige IT-systemer.

CV

Du kan se hele Bo”s CV via nedenstående link til LinkedIn:
www.linkedin.com/in/boklarsen

25

erfaring med IT-projekter

working Progress

Progress For Your Better Future

0
Finished Projects
0
Satisfied Clients
0
Expert people
0
Expert people

Lad os støtte Jer i digitaliseringsprojektet

Vi kan deltage i Jeres projekt - fra start til slut

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt – og om vi kan skabe værdi for jer ved at deltage.