Om Os

Om Os
Om App’en

Daysi Familie App hjælper familier med at få overblik over familiens aftaler, opgaver mv. og gøre hverdagen lidt nemmere.  App’en indeholder en række funktioner som er en naturlig del af familiers hverdag for at holde styr på aftaler, opgaver, skole-/arbejdsskema, indkøb mv. App’en har også funktioner til håndtering af lommepenge så børnene i familien kan optjene lommepenge ved at udføre faste huslige pligter eller andre opgaver i familien.

App’en henvender sig til alle typer familier og specielt også dele-familier da f.eks. kalenderen for enkelte familiemedlemmer kan deles med en anden familie. På denne måde kan forældrene dele børnenes kalendere med hinanden samtidig med at de har deres egen Daysi Kalender. Denne funktion kan f.eks. også bruges af bedsteforældre så de kan være en del af børnebørnenes hverdag og lave aftaler med dem.

App’en udvikles løbende med nye funktioner som familier har brug for og som derfor vil være en naturlig funktion at tage med i App’en. Skriv meget gerne til os hvis du har ideer til nye funktioner eller andre kommentarer. Vi håber at vores App vil gøre dit hverdag lidt nemmere. Med venlig hilsen/Daysi Teamet.